dijous, 7 d’octubre del 2010

PUIGCERDÀ

Aquest dilluns a la tarda quatre amants de la bici vam agafar la btt per passar un parell de dies intensos a Puigcerdà. En Pipo, en Nava i en Manel de l'Escoleta de BTT i un servidor del Club Ciclista Platja d'Aro.

El dimarts,
Distància: 51 km
Temps: 4h 45' (pedalant)
Desnivell positiu: 1900 m. aprox.
Desnivell negatiu: 1709 m.
Altitud màxima assolida: 1961 m.



Els dos millors moments del dia van ser: creuar-nos en José Antonio Hermida quan entrenava en carretera de bon matí, i els 2 km de vertiginosa baixada corriolera del final del dia, després de tot el desnivell positiu acumulat.

El dimecres,
Distància: 35' 8 km.
Temps: 3h 30'
Desnivell positiu: 1050 m.
Desnivell negatiu: 969 m.
Altitud màxima assolida: 2085 m.


Com a curiositat, aquest segon dia en tan sols mig quilòmetre vam fer un desnivell negatiu de 690 m. Impressionant la baixada! Hi havia molts moments que s'havia de baixar de la bici per força, no recordo haver baixat mai per un lloc tant inclinat, amb la bici.

Els dos dies es van complementar perfectament, el primer dia, va ser més trencacames i el segon va ser més gradual. Perfecte!

En Pipo i en Manel

En Nava

Dos dies amb bona temperatura i asolellats

Els protas

La veritat és que va ser genial, no recordo haver rigut tant des de feia temps. No m'extendré perquè la crònica la farà en Nava al seu bloc i al de l'escoleta btt, el que si que em toca posar són els perfils.