dissabte, 9 d’octubre del 2010

Quasi torno a casa i al final 105!

Ahir al vespre vaig quedar amb en Jordi Mont per sortir avui en carretera. A quarts de 9h del matí he sortit cap a la BP de Santa Cristina d'Aro i el dia pintava malament, l'Ardenya en conjunt estava ben tapada i tot amenaçava pluja imminent. He arribat allà el primer i he començat a pensar que em rajaria i tornaria cap a casa i estalviar-me la remullada.

A les 9h en Jordi Mont, i l'Àlex Guillot i en Quim del Matxacuca es presentaven a la BP i els hi he dit que si bé tiraven cap a Platja d'Aro que és on es veia més clar, giraria per Castell d'Aro i tornaria a Sant Feliu. Ni he obert el pulsòmetre!

Hem anat tirant i com que anava aclarint m'he animat a continuar tirant amb ells. El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Sta. Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Calonge (anàvem cap a la Ganga però estava molt negra aquella zona), hem tombat cap al cementiri de Calonge, hem creuat la variant i hem tornat a la part de Sant Antoni propera a Palamós / Palamós per la fosca / hem agafat la C-31 cap a Vall-Llobrega / hem girat cap a Palafrugell i hem seguit per anar cap a Calella de Palafrugell / Llafranc i pujar al Far de Sant Sebastià per la part dura / un cop a dalt hem baixat per l'altre costat i hem agafat la GIV-6542 i el carrer de la Perica fins a Tamariu / hem pujat un parell de rampotes del 18% al carrer de l'Aigua Blava i l'avinguda Vicenç Bou que no havia fet mai i hem anat pujant per la carretera dels Fornells fins enllaçar amb la carretera que va de Palafrugell a Begur GIP-6531 / girem a la dreta i cap a Begur / Pals / i cap en sentit Torroella per la C-31 per trencar a l'esquerra cap a Peratallada i Palau-Sator / hem passat Peratallada i per la carretera de Pals fins a La Bisbal / allà cap a buscar La Ganga/ Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 105 km.
Temps: 3h 45'
Mitja: 25'4 km/h.

Valoració:

Circuit que no havia fet mai i que està bé, si bé és recomanable fer-lo amb bon temps i no amb la carretera humida i amb moments de boira. De pluja no n'hem trobat si bé quan hem pujat la Ganga per La Bisbal, acabava de ploure i la carretera estava molla. Baixant La Ganga per la part de Calonge la carretera ja estava seca en molts trams i fins a Sant Feliu ja estava tot sec i fins i tot ha sortit el sol.

El moment del dia han estat les escalfades que ens hem fotut pujant el Far de Sant Sebastià per Llafranc i un parell de rampes sortint de Tamariu. 

Bon ritme, l'Àlex i en Quim amb qui no havia compartit mai rutes també molt bona gent i malgrat el dia enplujat, encara hem tingut prou sort. Tant de bó hagués obert el pulsòmetre, m'agradaria veure el puja i baixa que hem fet. Haurem de repetir-ho un altre dia!