dimecres, 19 de gener del 2011

EscoletaBTT+Salut i Rauxa!+elblogdelpower+Totgas = :-)

Doncs sí, així podríem definir la sortida de diumenge. Hem anat en alguns moments a tot gas i sobretot fent-ho amb salut i sense perdre la rauxa, i ha quedat clar que aquí tothom té molt de power. Gran sortida conjunta amb aficionats a la bicicleta d'altres blocs. Els habituals de l'Escoleta Btt (en Pipo, en Nava, en Manel, en Santi, l'Espi, l'Àngel) l'Ada i en Santi de Salut i Rauxa!, en Miquel i en David de Totgas, en Francesc del blog del power, en Ru, en Miquel Navarro i un altre noi del Matxacuca, un altre noi que no conec i en Xavi González i un servidor del Club Ciclista Platja d'Aro.

Autor: Ada. Salut i Rauxa! 
La sortida? genial però el millor del dia va ser el fet que quedéssim per fer una sortida plegats. L'Ada l'havia conegut a la Volta a la Cerdanya del 2009, en Santi, la seva parella, el vaig conèixer després visitant el seu bloc però no havíem coincidit en persona. En Francesc i en Ru no els coneixia, en Francesc sabia qui era per alguns comentaris que havia deixat al bloc de l'Ada i en Santi, i perquè alguna vegada l'havia visitat al seu bloc. En canvi, curiosament, en Miquel i en David, pare i fill, que segons sembla són de Sant Feliu no havia coincidit mai amb ells, i de fet el diumenge, tampoc és que es relacionessin massa, tan sols un moment que vam parar a la Font Josepa i vam parlar de la bici que porta el pare.

En definitiva, més enllà de la sortida que per això podeu veure les cròniques dels companys, això és el que va ser genial, poder-nos conèixer en persona i veure per enèssima vegada... que aquí tothom tira! sigui d'on sigui jajajaa...

Gràcies Ada, Santi, Francesc, Ru, Miquel i David per desplaçar-vos des de Sabadell, Granollers i Sant Feliu, respectivament, fins a Santa Cristina d'Aro per conèixer aquesta zona tant favorable per fer aquest, el nostre esport, la btt.