divendres, 22 d’abril del 2011

BTT i bona diada a tots!

Avui volia fer una tirada llarga en carretera i quan ja havia quedat amb en Jordi Mont per les 8h.  al vespre, l'home del temps anunciava que havia de ploure i decidia trucar en Jordi per sugerir-li passar-nos a la btt i sortir amb els del Club Ciclista Escoleta Btt que sabia que havien quedat a les 9h. 

Avui a les 9h. a la BP de Sant Feliu quan he passat estava plena de gent, amb btt per això, tan sols hi havia en Javi Martínez en carretera que en aquell moment sortia i que m'ha acompanyat fins a Santa Cristina.

Un cop he arribat a Santa Cristina ja hi eren tots, en Pipo, en Nava, l'Àngel Pajares, en Narcís i en Jordi Remus, en Xavi González "sapito", i en Jordi Raduà. La sortida prometia, semblava estar refet de la rostida en btt del dimarts amb en Pipo. Ostres tu! nou concepte de sortir a rodar en btt (Solius / les vaques / abocador / pista d'en Lara a Sant Baldiri / mortirolo / Can Cabanyes / Cadiretes / Sant Grau / Cal Federal / Sant Baldiri / Creu d'en Barraquer / la Murtra / GR / la gossera / un tram del circuit Open Tactic d'aquest any a Sant Feliu (on en Pipo em volia ensenyar com havia quedat i cap a casa).

Perquè us explico la ruta del dimarts, doncs perquè en Pipo ha suggerit fer el mateix amb alguna variant. El fet és que hem sortit vuit però un cop hem arribat a dalt a les vaques, en Narcís, en Xavi González i en Jordi Raduà han decidit desviar-se i seguir pel seu compte. 

En Pipo, en Nava, l'Àngel, en Jordi Mont, en Jordi Remus i un servidor hem continuat pel tram d'asfalt i combinant diferents trams per camins fins a l'abocador i seguint amb la ruta del dimarts. Avui però, hem canviat una mica el recorregut i en comptes de baixar per la Murtra hem continuat fins a Sant Benet / desviament passallís / collet de la Mare de Déu / camí romà / font del pastor / Vall de les Comes / Ronda de Ponent [aquí l'Àngel i en Jordi Remus han marxat] / circuit open tactic Sant Feliu / Castell d'Aro [en Nava ha marxat] / carril bici fins a Santa Cristina d'Aro [que no vegis que bé que ha anat. Aquí en Pipo i en Jordi Mont han marxat] / Sant Feliu per la banda del Mas Trempat.

Al final,
Distància: 54 km.
Temps: 3h 40'