dimarts, 22 de maig del 2012

Nasu: Andarushia no Natsu

Nasu: Andarushia no Natsu 茄子 アンダルシアの夏 Nasu: Verano en Andalucía. És una pel·lícula de dibuixos animats japonesa del 2003 escrita i dirigida per Kitaro Kosaka, entre altres mencions, va ser la primera pel·lícula de dibuixos animats japonesa que va participar al Festival Internacional de Cannes. Atès que el tema principal és la bicicleta us en passo la informació per si us fa gràcia fer-hi una ullada. Grans dibuixos i molt bona realització.

ARGUMENT. Pepe Benengeli és un ciclista professional espanyol que competeix  a la Vuleta a España. És gregari de l'equip PaoPao, Pepe no ha destacat fins al moment al pilot, té que fer front a la pressió dels patrocinadors que es plantegen el seu acomiadament. A tot això se li uneix el casament del seu germà gran, l'Ángel, amb la seva ex-parella Carmen a la penúltima etapa de competició. Pepe decideix que és el moment d'esforçar-se per triomfar i aconseguir així el respecte del seu equip i la seva família. 



La podeu trobar en japonès en molt bona resolució al You tube, per si us interessa veure els dibuixos en qualitat HD. L'he trobat subtitulada al castellà, us passo els enllaços:

 
Part 7

Part 8


Els japonesos tenen diversos animes que giren entorn de la bicicleta (overdrive, etc.) però s'ha de reconèixer que tot i ser del 2003, Nasu: Andarushia no Natsu, salvant les distàncies, reflecteix mot bé el que podrien ser les interioritats d'un equip durant una gran volta ciclista.