dijous, 23 de gener del 2014

Més 100nts

Portem uns dies de 100nts, i sembla que la cosa pita bé tot i que cal anar a més baix ritme pel meu gust. A veure si podem començar ja a fer-ne uns quants més. De moment tres horetes més que això és el més important aquesta època i sobretot el que em toca fer aquest any si vull anar ben servit de volum.

Ahir quedava amb en Manolito Villalba a Platja d'Aro a les 9:10. La meva ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Calonge / Palamós / Mont-Ras / Vall-llobrega / Palafrugell / Esclanyà amunt cap a Begur/ Begur / Regencós / Pals / cap a Torroella per la C-31/ Torroella de Montgrí / continuem per la C-31 fins a Verges / agafem la C-252 cap a Ultramort / Parlavà / Casavells / Corçà / la Bisbal d'Empordà / cap a l'alt de la GANGA [tot pujant en Manolito ha trencat un radi de la bici però hem pogut anar tornant] Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro [en Manolito es queda ja a casa] Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 102'02km
Temps: 3h 36'
Mitja de velocitat: 29'1 km/h

Valoració.
Bon entrenament, dia de fred per això. Ah, i massa ràpid pel meu gust, aquest en Manolito no sap anar "de tranquis", s'esvalota ell sol jejejeje... :-)))