dilluns, 10 de febrer del 2014

105 + 132

Després d'afluixar una mica a principi de setmana per recuperar-me dels entrenaments de finals de la setmana anterior i no arrossegar cansament, he anat progressivament tornant a agafar el fil i aquest cap de setmana hi hem tornat. El divendres circuit de crossfit.

El dissabte quedàvem a les 9:30h a la BP de Sant Feliu, uns quants xalocus per sortir en carretera. Jordi González, Mario Cortés i Ennar Álvarez. Els altres es retrassaven i mentre l'Ennar es quedava a esperar-los. Amb en Jordi i en Mario ens ajuntem amb el grup dels toperos (Jose Antonio Míguez, Paco "jardinero", Padrós, Enrique Tenedor, Paco Ríos, Dunia Fors, etc.) i anem cap a Sta.Cristina on ens esperaven en Marc Bernabé, en Jordi Extrem, en Josep Companyó, en Joan Marc Gruart, en Joan Martí, l'Anna Buxó i més toperos (Sílvia Míguez, Climent, Marc García...). Total que erem un munt de gent i la cosa era espectacular.

SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós / Mont-Ras / Vall-llobrega / Palafrugell [l'Anna Buxó marxa perque no té més temps] / Llofriu / seguim per la C-66 i girem a la dreta cap a Pals i la C-31 / anem cap a Torroella / Torroella de Montgrí / girem a la Gi-643 pel pitch & putt de Gualta (aquí ja comença a bufar fort el vent) anem cap a Serra de Daró / Parlavà [aquí en Joan Martí marxa] pugem Parlavà com si anessim a Rupià però girem a la dreta cap a la GIV-6421, cap a La Sala / Foixà / Púbol / La Pera / d'aquí cap a Madremanya / agafem la GIV-6702 i tirem cap a Monells / Cruïlles / agafem la Gi-664 / i cap a la Bisbal d'Empordà / Alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 105'64 km
Temps: 3h 41'
Mitja de velocitat: 27'2 km/h

Valoració.
Molt de vent en alguns moments però sortida molt xula per alguna carretera que no havia passat.

Un cop he arribat m'he calçat les sabatilles de córrer i he entrenat transició, he sortit de casa i he anat fins la punta del moll, pel passeig i tornar. M'han sortit uns 5'6km, però la idea tan sols era acostumar cames al canvi.

El diumenge quedava a les 10h a la BP de Santa Cristina per fer tirada més llarga. La ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Girona / Salt / Domeny / Sant Gregori / Llorà / Sant Martí de Llémena / Sant Esteve de Llémena / Alt de les ENCIES / Les Planes d'Hostoles / Amer / El Pasteral / La Cellera de Ter / Anglès / anem cap a Bescanó per girar cap a MAS LLUNERS / Estanyol / creuem carretera vella de Sta. Coloma a Girona / Salitja / Vilobí d'Onyar / rotonda de l'aeroport a Riudellots / Riudellots de la Selva / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 132 km
Temps: 4h 10'
Mitja de velocitat: 29'8 km/h

Valoració.
Llàstima del cel ennuvolat perquè ha estat una sortida genial, bones sensacions. Cap de setmana aprofitat.