diumenge, 2 de febrer del 2014

SANT HILARI

Doncs avui malgrat la carretera estigués ben molla, un sol radiant ens ha animat a sortir en carretera. A les 9:40 quedava amb en Jordi Extremera a la BP de Santa Cristina d'Aro, per fer la ruta que el dijous li proposava.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Caldes de Malavella / autovia paral·lela a la N-II fins a la rotonda de l'aeroport a Riudellots / carretera de l'aeroport a la carretera de Vilobí / carretera de Vilobí / girem cap a Salitja / Estanyol / alt de MAS LLUNERS / carretera d'Anglès a Bescanó / Anglès / pugem cap a Osor / Osor / SANT HILARI SACALM / tot baixant ens trobem en Manolito i en Dani León pujant per Santa Coloma i més avall l'Albert Lázaro i més avall encara en Mario Cortés, sembla ser que el "Sr.port" que volien fer era Sant Hilari també :-))) Nosaltres hem anat tirant cap a Santa Coloma de Farners / hem pujat cap a Vilobí d'Onyar per la GI-533 / Vilobí d'Onyar / carretera de Vilobí d'Onyar fins a rotonda de l'aeroport a Riudellots / Riudellots de la Selva / hem girat al polígon industrial de Campllong cap a Sant Andreu Salou / carretera de Cassà a Caldes / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 145'1 km
Temps: 5h 28'
Mitja de velocitat: 27'1 km/h

Valoració.
Després del crossfit del divendres tenia unes agulletes importants a les cames i després de patejar-me Barcelona tot el dissabte avui no tenia massa clar si aguantaria un Sant Hilari, però bé, pit i cullons. Acumulada de km avui jejejej...