dimarts, 25 de febrer del 2014

Encabritat :-)))

Acabant el febrer, encara és aviat però cal anar sumant per poder tenir una bona base. Aquesta setmana ha estat una mica diferent perquè he afegit un nou entrenament, el de pedalar sobre el que vulgarment coneixem com la "cabra". Dimecres vaig anar a buscar la bici de triatló a Barcelona. Dijous ja hi pedalava jejeje... Espero que em reporti moltes alegries pedalant-hi a sobre. Bones sensacions, sobretot de molta potència, reclama baixar pinyons i convida a anar acoplat. Per altra banda caldrà acostumar-me a aquesta nova manera de pedalar, i ho dic tant pel cul com per la posició de braços, la inclinació de moment molt bé.


El dissabte, sortida amb la grupeta de Bicicletes TOPE, entre xalocus i toperos erem trenta cicloturistes corrent per Alt i Baix Empordà. La ruta va ser molt xula: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Sant Miquel d'Aro / Panedes / Llagostera / Cassà de la Selva / Alt de SANTA PELLAIA / Sant Sadurní de l'Heura / Monells / Madremanya / Sant Martí Vell / Bordils / Sant Joan de Mollet / Flaça / Sobrànigues / Sant Llorenç de les Arenes / Foixà / La Sala / Parlavà / Matajudaica / Ullastret / Palau-Sator / Peratallada / Vulpellac / Forallac / La Bisbal d'Empordà / alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro / SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 127 km
Temps: 4h 23'
Mitja de velocitat: 28'2 km/h

Valoració.
Gran ruta planejada per en Jordi Padrós, per algunes carreteres que no havia fet mai, amb pujades i baixades molt xules. Entrenament perfecte per les cames. No vegis com de fort està el personal, i només som a febrer, joer.

Diumenge, va tocar estirar cames perquè hi havia calçotada xaloca jejeje....La ruta va ser una anada i tornada patxanguera a Calella de Palafrugell.


Al final,
Distància: 71 km
Temps: 2h 36'