diumenge, 9 de març del 2014

+++

Aquest cap de setmana no hem perdut el temps. El dissabte a la tarda tocava competició de natació a la piscina del Prat de Llobregat. El cinquè open màster ciutat de Sant Adrià. Una competició que s'havia posposat per un tema de disponibilitat de piscina. Però bé això era a la tarda :-) Pel matí fins a les 13:30 tenia temps de fer alguna altra cosa i me n'anava a les 9h cap a la BP de Sant Feliu per sortir amb el grup de Can Tope fins les 12h aproximadament.

Allà ens trobàvem en Jordi Extrem, en Dani León, en Manolito Villalba de la secció de triatló del Xaloc i la claca topera (Jordi Padrós, José Antonio Míguez, Toni, Climent i Quintín Cabrejas, Paco "jardinero", Dani Romera, Juanma, etc.). La ruta : SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós /  Vall-llobrega / Mont-Ras / Palafrugell / Llofriu / Torrent / Torrentí / Sant Feliu de Boada / Sant Julià de Boada / Fontclara / Fontanilles / Gualta / Llabià / Serra de Daró / Fonolleres / Parlavà [aquí en Jordi Extrem, en Dani i jo ens hem hagut de separar del grup ;-((( i enfilar la tornada] Casavells / Corçà / la Bisbal d'Empordà / alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 81'15 km
Temps: 2h 37'
Mitja de velocitat: 30'1 km/h

Valoració
Bona sortida, arribar a casa cap a quarts de dotze, dutxa, dinar i a les 13:30 cap al Prat de Llobregat que a les 16h m'esperaven tres sèries, una de 400m lliures (fent 6'29"34 i millorant en 6" i poc el meu temps de Terrassa), una de 100 lliures (fent 1'16"22, on vaig punxar i sumar 4" a la meva marca) i en un equip de quatre per fer estils, 50 de braça. Tarda moooolt divertida amb els xalocus que fem màsters.


El diumenge tocava aprofitar encara més el bon temps d'aquest cap de setmana i he sortit en carretera amb en Jordi Extremera. La ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / carretera de Tossa / Tossa de Mar [aquí hem trobat en Pol Rigau, la Desi, l'Anna Ymbern i l'Àngel Hernández que havien sortit abans i feien Llagostera / Tossa / Sant Feliu] carretera de Tossa a Lloret / Lloret de Mar / C-63 fins a Vidreres / Sils / Les Mallorquines / Riudarenes / Santa Coloma de Farners / carretera de Santa Coloma a Anglès / alt de BRUNYOLA / Sant Dalmai / Salitja / Vilobí d'Onyar / rotonda de Riudellots a l'aeroport sota N-II / Riudellots de la Selva / polígon industrial de Campllong / Via Làctea fins a Cassà / Cassà de la Selva / Llagostera / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Al final,
Distància: 111'73 km
Temps: 3h 56'
Mitja de velocitat: 28'7 km/h

Un cop he arribat a casa m'he calçat les sabatilles i per acostumar cames a transició he anat  a córrer fins a la llotja del port i tornar. Un quart d'hora anecdòtic però que ha anat bé i al qual m'haig d'acostumar a anar fent cada vegada i anar augmentant.

Valoració.
De nou un cap de setmana d'esport ben aprofitat.