diumenge, 16 de març del 2014

Pasturant la "cabra"

Després d'una setmana on hi ha hagut més descans del previst, destacar els 11 km del dimecres de córrer amb els companys del Xaloc. I com sempre, el gran cap de setmana d'esport.

El dissabte quedavem a les 9h a la BP de Santa Cristina amb la Sílvia Míguez, en Climent, un amic seu del Club Ciclista Cassà, en Josep Companyó i en Jordi Extrem. La sortida la feiem amb "cabra" i la cosa prometia.

El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Calonge / Vall-llobrega / Mont-Ras / Palafrugell / Llofriu / Torrent / Pals / Torroella de Montgrí / L'Escala [fem paradeta arran de mar per la foto jejeje... i santornem-hi]. Torroella de Montgrí / Ullà / Verges / Ultramort / Parlavà / Casavells / Corçà / La Bisbal d'Empordà / Alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / Santa Cristina d'Aro i SANT FELIU DE GUÍXOLS.  

Al final,
Distància: 108'2 km
Temps: 3h 16'
Mitja de velocitat: 33'4 km/h 


Valoració.
El dia espectacular que ens va fer i la gran companyia van fer que tinguessim una gran sortida. 

Era també la primera sortida que coincidien les dues Argons 18, la d'en Jordi i la meva. I ara si que tocaran mooooltes sortides de "cabra" jajaja... Seguir acostumant-me a aquesta nova geometria de bici i seguir entrenant.


La tarda del dissabte vam anar de visita a la Fira de Montjuïc dedicada al ciclisme, el running, el trail i el triatló, i que es muntava arran de la Marató de Barcelona que es feia avui. Tarda distreta.


El diumenge vam decidir fer una altra sortida amb "cabra" i fer transició amb el córrer. Quedavem no massa aviat, a les 10:15 a la BP de Santa Cristina. El recorregut: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / Girona / Vilablareix / Aiguaviva [aquí ens hem creuat amb en Nava de l'Escoleta BTT i en Pep Ribas de Bicicletes ESTEVE que gairebé no veig i sort que han cridat, Salutacions Cracks!!] Sant Dalmai [mare meva he baixat a 73km/h per la baixada de Sant Dalmai, això és multa fijo ;-) ] Vilobí d'Onyar / carretera de Vilobí a rotonda de Riudellots, autovia paral·lela a la NII fins a l'entrada que porta a Caldes / Caldes de Malavella / Llagostera / Santa Cristina d'Aro [a l'entrada que porta a Romanyà baixaven els toperos i ens hem afegit fins al centre, he tirat cap a Castell d'Aro amb en Jordi Extrem, en Jordi "mosso", l'Eduard Hernández i l'Albert Barber. I de Castell d'Aro a S'Agaró i SANT FELIU DE GUÍXOLS he anat amb l'Eduard que feia temps que no veia i també m'ha fet il·lusió trobar i pedalar una estona, per variar està fort el punyetero ;-)

De la part de bici,
Distància: 83'67km
Temps: 2h 36'
Mitja de velocitat: 31'8 km/h

I dic de la part de bici perquè ha estat arribar a casa, canviar de sabatilles i sortir a córrer per acostumar cames. La ruta: SANT FELIU DE GUÍXOLS / he anat a buscar el carril bici i cap a   Castell d'Aro / un cop a l'IES Ridaura he girat cap al darrera del càmping Valldaro / Parc dels Estanys de Platja d'Aro / avinguda de S'Agaró / he tirat cap a la Policia Local de Platja d'Aro / cap a Riuet / per la sorra de Sa Conca he anat a buscar el Camí de Ronda de S'Agaró i cap a S'Agaró / passeig de Sant Pol de SANT FELIU DE GUÍXOLS/ Creu Roja / i tornar pel carril bici fins a casa.

Al final,
Distància: 12km aprox
Temps: 1h 10'

Valoració.
Ostres, doncs que gran cap de setmana. I acabar sencer del córrer després de la bici encara  m'ha deixat més bon regust.  La tarda de relax de diumenge cau segur també jejeje...