dilluns, 28 de desembre del 2015

Setmana de NADAL 2015

Aquestes setmanes crítiques de mitges vacances, dinars familiars, etc. he procurat mantenir entrenaments. No he fet el córrer perquè encara em dura una sobrecàrrega al múscul soli esquerre, però he mantingut els entrenaments de piscina i he canviat els de córrer per fer més bici, ...que uiixx quin esforç m'ha suposat fer el canvi jajajajajaja.... 

El dilluns, com vaig explicar a la passada crònica, vaig fer la bici i l'últim córrer abans de decidir d'afluixar de córrer fins a nou avís. Dimarts i dijous natació, augmentant metres i dimecres, dissabte i diumenge vaig fer tres sortides en bici diferents.

Dimecres, vaig sortir amb en Xavi González de la secció de ciclisme del Matxacuca. Cap a les 9h quedàvem a la BP de Sant Feliu i vam anar cap a la carretera de Tossa, vam anar cap a buscar el trencant que porta als 5 km a l'ermita de SANT GRAU D'ARDENYA / vam baixar cap a Llagostera / Cassà de la Selva / Llambilles / Quart / la Creueta / Girona / pujada als ÀNGELS/ baixada cap a Madremanya / Monells / Cruïlles / la Bisbal d'Empordà / cap a buscar l'alt de la GANGA / Calonge / Sant Antoni de Calonge / Platja d'Aro / Castell d'Aro / S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols.

Al final,
Distància: 108 km
Temps: 4h 05'
Mitja de velocitat: 26 km/h

Valoració,
Ens va passar volant la sortideta. Recordant vells temps i coses que pensavem quan sortíem. És ben bé que a vegades se't queden gravades converses i comentaris i no saps el perquè. Mola però que al cap d'anys tornin a sortir, i encara fa més gràcia que alguna cosa que passi porti als dos a les mateixes vivències compartides, encara que estiguem parlant d'uns quants anys enrera. 

Dissabte quedo amb en Miquel Navarro, l'Eduard Hernández i en Xavi González de la secció de ciclisme del Matxacuca a les 9:30h a la BP de Sant Feliu per fer una sortida "crema turrons". La idea era fer cadència i així ho vam mantenir pràcticament fins al final. Fins i tot en algun moment, en Xavi va dir: -Sembla estrany que essent els que som estiguem anant i mantinguent el ritme sense fotren's de pals. La ruta va ser Sant Feliu de Guíxols / Santa Cristina d'Aro / Castell d'Aro / Platja d'Aro / Sant Antoni de Calonge / Palamós [cap a la Fosca] / Vall-llobrega / Mont-Ras / Palafrugell / Llofriu [girem a la dreta al camí de Molló i fins al camí de la Bruguera per anar a buscar la Gi-652 que porta a Pals, per creuar-la i agafar el carrer del Pla] Torrent / Torrentí / Sant Feliu de Boada / Sant Julià de Boada [girem a l'esquerra i cap a la Gi-651] girem al cap de pocs metres cap a la dreta cap a Palau-Sator / Ullastret [passem pel centre] anem cap a Matajudaica / i d'aquí cap a Parlavà. Un cop aquí i per horari decidim tirar ja de tornada i anem per la C-252 cap a Casavells / Corçà / la Bisbal d'Empordà [i aquí veièm un grupet que es mou força ràpid davant nostre. Ens anem acostant, com no :)))), i reconeixem en Cherino, en Ricard Huélamo i d'altres, uns cinc. Total que de camí a l'alt de la Ganga en Micky ja posa la directa i apa, cap a enganxar-los. Els atrapem, i ens posem a fer grup amb ells. No afluixen, però com que nosaltres ens havíem convidat per darrera continuem al darrera. Comencem a pujar la Ganga i anem la majoria en bloc fins a les últimes corbes que el mateix que anava tirant arranca de cop. S'obre la veda i tots darrera però de cop i volta, es para tot i tothom s'asseu a uns cent metres del final. I jo: -osti!!! que passa aquí!! Segons en Micki el que havia apretat era el que havia anat tirant del grup des de no sé on i tot i haver fotut el pal i no haver-lo pogut mantenir els altres l'han respectat. En fi, normalment sóc molt respectuós amb aquests temes però aquest cop no ho vaig compartir perquè si bé hagués trobat bé no passar-lo si aquesta persona hagués anat seguint amb el ritme creixent que portava, el fet és que ell va fotre un pal per escapar-se i deixar el grup i aquí, opinió personal, es va trencar tot i s'obria "que gane el mejor" per tant discutible el parón de tots. I després d'aquesta posada en negre sobre blanc del què en la vida real va ser un: -cullons què ha passat aquí! Perquè han parat!   

Doncs res, arribada neutralitzada a dalt la GANGA jajajaja.... / baixada a Calonge / diem adéu al grupet de Huélamo and co. i seguim al nostre ritme cap a Sant Antoni de Calonge / pugem a Torre Valentina i tornem a enganxar el grupet jajajajajaa... Osti tu!!! Anem amb ells fins a Platja d'Aro i nosaltres tirem cap a S'Agaró [anem per la Làbriga] i Sant Feliu de Guíxols.

Al final,
Distància: 88'24 km
Temps: 3h 07'
Mitja de velocitat: 26'7 km/h

Diumenge, m'aixeco tard perquè no havia quedat amb ningú i cap a les 12h agafo la bici i amb el bon sol que feia tiro cap a buscar la carretera de Tossa i decideixo fer una anada i tornada de Lloret per la costa. En 1h 07' em planto a Lloret, faig mitja volta a la rotonda de l'entrada per Tossa i santornem-hi a l'inversa. De tornada es gira una mica el temps, es tapa el cel i abans d'arribar a Sant Feliu de nou, fins i tot fred feia (que ja sé que som hivern, però com que havia sortit en més bona temperatura doncs va xocar el canvi brusc).

Al final,
Distància: 65'76 km
Temps: 2h 17'
Mitja de velocitat: 25'5 km/h
 
Valoració.
D'aquelles rutes fetes sense pensar gaire i que sempre venen bé. No vaig anar a fer temps, ni res, però va ser un nafent sense parar que em va anar molt bé per fer lloc per dinar jejejeje... i acabar de rematar la setmana.
 
Avui ja tornada a la feina i a entrenaments de tarda :P