divendres, 28 d’octubre del 2011

COPA GIRONINA CASTELL d'ARO

Aquest diumenge tenim la Copa Gironina a Castell-Platja d'Aro, i era de preveure, els darrers ruixats ens han fet modificar el circuit que us mostrava fa uns dies. La Policia Local, amb bon criteri ens prohibeix creuar el Ridaura, per la qual cosa ens hem vist obligats a modificar el circuit llarg. En reunió d'urgència ahir al vespre i per temes logístics vam decidir ampliar el traçat per la banda de les Gavarres. El circuit sencer serà revisat  aquesta tarda [divendres, 28/10/2011] per veure si les pluges no han fet impracticable alguna zona. Si està en condicions ja es marcarà avui. El passat cap de setmana entre uns i altres vam passar per tots els trams de la nova proposta de recorregut i estava en condicions. Si tot està en condicions el circuit serà el següent:

Sortida d'asfalt direcció Sta.Cristina des del polígon industrial de Castell d'Aro per estirar el grup 1 o 2 km, tombar a la dreta i anar a buscar la pujada de la "tuberia" i cap amunt fins al Masnou, a dalt a l'asfalt, tombar a la dreta i anar cap al Hapimag per asfalt fins a l'entrada dels Monjos / tomar a l'esquerra i cap avall / un cop a baix gir brusc a l'esquerra per enfilar "el César" / d'aquí anar pujant i a 500m a mitja curva hi ha un trencant a la dreta que agafarem per anar a buscar la corva que és el final dels tàbacs i el principi de la Castanyeda / pujar els tàbacs i a mitja pujada girar a la dreta per anar a enllaçar la Castanyeda / girarem a l'esquerra al corriol que porta a l'asfalt entre Masnou i Romanyà / girar a l'esquerra per anar a buscar l'inici de la baixada del pollo tot i que ens desviarem cap a Roca de Malvet i baixarem pel lateral per anar a buscar el corriol de la Font Fresca / un cop a baix tombarem a l'esquerra per anar a buscar el corriol que porta fins la línia que porta a l'entrada de la urbanització Roca de Malvet / allà creuarem l'asfalt i enfilarem la pista de pujada cap a Masnou de nou  (moment dur del dia) un cop enllaçem amb la pujada de la "tuberia" la baixarem/ un cop a la pista baixarem per la mateixa (i no pel descens per ser massa perillós després de les pluges) fins al Mas Sicars on farem uns quants corriols finals per no acabar massa llançats a la baixada.

Precaució baixant la "tuberia", és pista i baixareu ràpid però el terreny no és massa bo, hi ha pedres i recs.

Per aquells que us és més útil conèixer el desnivell acumulat que els quilòmetres, compteu a l'entorn d'uns 850m.

Gràcies i esperem que la climatologia s'hagi calmat diumenge i ens permeti disfrutar d'unes hores amb Btt. 

RECORDEU QUE HI HA CANVI D'HORA la nit del dissabte, a les 3h seran les 2h. Però de totes maneres, a dormir aviat que a l'endemà hi ha matines fresques i fines.